Kunnen we u ergens mee helpen?Prijs €

Wij helpen u graag. Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hekwerken Poeren Afdekkers

Over Degelijk Buitenleven

Degelijk-buitenleven.nl heet u van harte welkom in de wereld van stijlvol, exclusief en betaalbaar buitenleven. Verdeeld over drie shops vindt u de mooiste producten voor de inrichting van een stijlvolle tuin. Stuk voor stuk creaties die bepalend zijn voor een unieke uitstraling van uw tuin. 

Werkwijze online showroom
In alle rust kunt u 24-uur per dag onze online showroom door 'wandelen'. Producten waar u meer informatie over wenst of waar u een offerte voor wenst te ontvangen plaatst u heel eenvoudig op uw offertelijst. Nadat u een keuze heeft gemaakt kunt u uw offerteaanvraag gemakkelijk verzenden. Wij streven ernaar u binnen 48 uur een op maat gemaakte offerte toe te mailen. 
 

Showroom

U bent enthousiast over de producten van Degelijk Buitenleven maar uw wilt ze toch in het echt bekijken? U heeft liever persoonlijk contact of u wilt graag advies voor de inrichting van uw buitenleven? Dat kan! 
 
In Terschuur, waar de A30 met de A1 samenkomt, is onze showroom gevestigd. In onze showroom helpen wij u graag, op een persoonlijke wijze, bij de keuze van uw producten. Ook voor een persoonlijk advies kunt u hier terecht. 
 
De showroom is gevestigd aan de Tolboomweg 4 in Terschuur. Klik in de onderstaande kaart op 'routebeschrijving' voor de route. Wij raden u aan vooraf een afspraak te maken, zodat wij uitgebreid te tijd kunnen nemen om u te woord te staan.