Kunnen we u ergens mee helpen?Prijs €

Wij helpen u graag. Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gesloten


Fijn dat u belangstelling heeft voor ons bedrijf en onze producten. Vandaag is het zondag. Vanuit onze geloofsovertuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag. Daarom is onze webshowroom vandaag gesloten.

Graag zien wij u op andere dagen van de week terug. Bedankt voor uw begrip en tot ziens.
Hekwerken Poeren Afdekkers

Over Degelijk Buitenleven

Degelijk-buitenleven.nl heet u van harte welkom in de wereld van stijlvol, exclusief en betaalbaar buitenleven. Verdeeld over drie shops vindt u de mooiste producten voor de inrichting van een stijlvolle tuin. Stuk voor stuk creaties die bepalend zijn voor een unieke uitstraling van uw tuin. 

Werkwijze online showroom
In alle rust kunt u 24-uur per dag onze online showroom door 'wandelen'. Producten waar u meer informatie over wenst of waar u een offerte voor wenst te ontvangen plaatst u heel eenvoudig op uw offertelijst. Nadat u een keuze heeft gemaakt kunt u uw offerteaanvraag gemakkelijk verzenden. Wij streven ernaar u binnen 48 uur een op maat gemaakte offerte toe te mailen. 
 

Showroom

U bent enthousiast over de producten van Degelijk Buitenleven maar uw wilt ze toch in het echt bekijken? U heeft liever persoonlijk contact of u wilt graag advies voor de inrichting van uw buitenleven? Dat kan! 
 
In Terschuur, waar de A30 met de A1 samenkomt, is onze showroom gevestigd. In onze showroom helpen wij u graag, op een persoonlijke wijze, bij de keuze van uw producten. Ook voor een persoonlijk advies kunt u hier terecht. 
 
De showroom is gevestigd aan de Tolboomweg 4 in Terschuur. Klik in de onderstaande kaart op 'routebeschrijving' voor de route. Wij raden u aan vooraf een afspraak te maken, zodat wij uitgebreid te tijd kunnen nemen om u te woord te staan.